sponsorkliks

Foto's
No images
Bestuur

Bij de The Rangers hebben een onderscheid gemaakt tussen de vereniging Scouting The Rangers en de beheerstichting Scouting The Rangers. Het verschil zit hem daarin dat de vereniging zich bezighoudt met het mogelijk maken van de opkomsten en andere zaken met betrekking tot de leden en het leidingteam.

Het groepsbestuur bestaat uit verschillende vrijwilligers en draagt samen met de leidinggevenden zorg voor de zaken die specifiek betrekking hebben op de speltakken.

Het bestuur van de stichting zorgt voor het financiële beleid binnen de vereniging, verzekeringen, aanvraag van subsidies en sponsoring. Naast de financiën houdt het stichtingsbestuur zich bezig met de ledenadministratie, beheer en onderhoud van de accommodatie en de materialen (tenten en  spelmateriaal). Onze stichting onderhoudt ook het contact met diverse instanties zoals gemeente, Scouting Nederland en andere ondersteunende organisaties.

Net als veel andere verenigingen hebben wij een aantal vrijwillige medewerkers die zich elke week inzetten voor onze groep. Alleen door de inzet van deze mensen kunnen wij onze activiteiten doen.

Wij zijn op zoek naar mensen die een paar uur in de maand ons willen helpen en zitting willen nemen in het bestuur van onze groep, scoutingervaring is niet vereist. Mocht u interesse hebben neem dan contact op of bel met Frans (06-51 55 58 70)